Δελτίο Τύπου 2ου αγώνα ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run 2019

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Κηφισιά πλημμύρισε από κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε από το μήνυμα των διοργανωτών «Τρέχω – Συνεισφέρω – Ευαισθητοποιώ» με στόχο την προώθηση της Ιδέας της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων.

Μέρος των καθαρών εσόδων του αγώνα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών ¨Γιώργος Καστρινάκης¨, με στόχο να στηριχθούν ηθικά και υλικά οι νεφροπαθείς και να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητος ζωής τους.

Ο 2ος αγώνας ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run® που περιελάμβανε αγώνες δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και παιδικό αγώνα 1 χλμ, συγκέντρωσε περισσότερους από 2.500 συμμετέχοντες, γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και τελούσε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Κηφισιάς και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, με σύμμαχο τον καλό καιρό οι δρομείς με κέφι, συγκίνηση και παλμό έτρεξαν για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι η Δωρεά Ιστών και Οργάνων είναι μία πράξη βαθιά ανθρώπινη, άμεσα συνδεδεμένη με αλτρουιστικά συναισθήματα και εκφράζει την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για αλληλοϋποστήριξη.

Αλλά και οι κάτοικοι της Κηφισιάς αγκάλιασαν τον αγώνα και απέδειξαν περίτρανα ότι αγαπούν τον αθλητισμό χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας τους δρομείς κατά μήκος της διαδρομής, συμμετέχοντας έτσι στη μεγάλη γιορτή.

Γνωστοί αθλητές συμμετείχαν στον αγώνα και κέρδισαν στις διαδρομές του αγώνα. Αναλυτικά οι: Κώστα Γκελαούζος, Γιάννης Χαμόδρακας, Δημήτρης Δριτσάκος στα 10 χλμ ανδρών, Μοσχούλα Μανούσου, Χαρά Σκουλαρίκη, Ελισάβετ Μαγιάκου στα 10 χλμ γυναικών, Γιώργος Μίνος, Γιώργος Κοκκαλάς, Ανδρέας Ντάμκας στα 5χλμ ανδρών, Σοφία Αλυσανδράτου, Ξανθίππη Ραφτοπούλου, Ελένη Κουρκουλιώτη στα 5χλμ γυναικών.

Εντέλει η διοργάνωση ξεπέρασε σε ανταπόκριση κάθε προσδοκία, καθώς είχαμε:

  1. Ένα Ζηρίνειο γεμάτο κόσμο όλων των ηλικιών
  2. Τρεις όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Κηφισιάς
  3. 100 εθελοντές που βοήθησαν τη διοργάνωση
  4. Περισσότερους από 2.500 συμμετέχοντες

Θέλουμε τέλος να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη ΜΕΒΓΑΛ που ήταν ο Ονομαστικός χορηγός του αγώνα, τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport και τα Νεφρολογικά Κέντρα Μεσόγειος που ήταν οι κύριοι χορηγοί μας και τους λοιπούς χορηγούς και υποστηρικτές που στήριξαν οικονομικά και υλικοτεχνικά τη διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Τροχαία Κηφισιάς και τους εθελοντές που κράτησαν τους δρόμους ελεύθερους από οχήματα για να τρέξουν οι δρομείς. Φυσικά τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και τη θετική τους διάθεση που έκαναν τον αγώνα μας, μια γιορτή για την Κηφισιά.

Kifisia Run - Copyright © 2018-2020 
gili-design