Παροχές

Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της Εκκίνησης- Τερματισμού και σε όλο το μήκος των διαδρομών από Γιατρούς και Νοσηλευτές του Ομίλου Υγεία.

01

Μετάλλια και Διπλώματα

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο προς εκτύπωση ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για όλους τους τερματίσαντες δρομείς: www.kifisiarun.gr

02

Έπαθλα

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.

03

Σταθμοί Ανεφοδιασμού

Κατά μήκος των διαδρομών και τον Τερματισμό έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: νερά, ισοτονικά ποτά, χυμούς, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες και μπανάνες.

Οι σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

04

T-shirt

Όλοι οι συμμετέχοντες στα κύρια αγωνίσματα των 10χλμ και 5χλμ που έχουν εγγραφεί για το πλήρες πακέτο συμμετοχής, θα παραλάβουν το τεχνικό T-shirt του αγώνα (τεχνολογίας Dry Mx), της αθλητικής εταιρείας Joma.

05

Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των Δρόμων (πλην των 1.000μ), καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης. Τα συστήματα RFID που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των χρόνων είναι με εξελιγμένα συστήματα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ακτινοβολίας.

06

Δώρα

Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα.

07

Φωτογράφιση

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, 7 ημέρες μετά τον αγώνα.

08

Ιατρική Κάλυψη

Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι γιατροί και νοσηλευτές του Ομίλου Υγεία, ασθενοφόρο, αλλά και εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη

Kifisia Run - Copyright © 2018-2019
gili-design