Φόρμα συμμετοχής αθλητών

  1. Επιλέξτε τη διαδρομή που θέλετε να συμμετάσχετε.

  2. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.

  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

  4. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής.

  Τρόπος Πληρωμής*

  Κόστος

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ALPHA BANK
  IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 69 0140 3420 3420 0232 0003 728
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το ποσό που βλέπετε παραπάνω για να γίνει η χρέωση στο PayPal ή στην Πιστωτική σας κάρτα.

  Μόνο τον αριθμό, χωρίς το πρόθεμα του €.*

  Περιμένετε μέχρι να φορτώσει η σελίδα του Paypal

  5. Επιλέξτε το σημείο παραλαβής του εξοπλισμού σας.

  Προσοχή! Το σημείο που θα επιλέξετε είναι το μοναδικό μέρος από το οποίο θα παραλάβετε τον εξοπλισμό σας. Δεν θα γίνει παράδοση εξοπλισμού την ημέρα του αγώνα.

  6. Δηλώστε υπεύθυνα ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.*

  Συμμετέχω στον αγώνα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, αναγνωρίζω ότι είμαι υπεύθυνος/η για τη δική μου ασφάλεια κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα δρόμου της επιλογής μου στη Διοργάνωση του Kifisia Run, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιακό έλεγχο. Συμφωνώ ότι θα συμμορφωθώ αμέσως με τις οδηγίες των υπευθύνων της Διοργάνωσης για κάθε λόγο και αιτία συμπεριλαμβανομένης και της πιθανής απόσυρσης από τον αγώνα δρόμου της επιλογής μου σε περίπτωση Ιατρικής Συμβουλής. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του. Συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος / εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους διοργανωτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης για προωθητικούς λόγους.
  Συμφωνώ

  Τέλος δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής, καθώς επίσης και τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στην Διοργάνωση και στη συμμετοχή μου σε αυτήν και τις αποδέχομαι.*

  Αποδέχομαι

  ID-Number:
  Παρακαλούμε να εισάγετε αυτό το ID-Number (μόνο το νούμερο) μαζί ΚΑΙ με το Ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία πληρωμής σας (πχ. KFSRN2020128 Γιώργος Μήτσου).
  Στην περίπτωση που πληρώνετε για περισσότερα άτομα με μια συναλλαγή εισάγετε στην αιτιολογία όλα τα ονόματα για τα οποία κάνετε την πληρωμή.

  Kifisia Run - Copyright © 2018-2020 
  gili-design