Οι VaniLa Swing τραγουδάνε για το Kifisia Run και υποστηρίζουν το σκοπό μας

Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, oι VaniLa Swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και  μας υπόσχονται να δώσουν παλμό στο Kifisia Run με άκρως χορευτική διάθεση με τραγούδια δικά τους και με ένα ζωντανό και δυναμικό live με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν.
Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! Οι VaniLa Swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα, ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θ’ακούσει απ τους VaniLa Swing είναι μια μίξη από rock n roll, rockabilly του ’50  και  swing του 40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο, διατηρώντας ταυτόχρονα το vintage άκουσμα. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ’ ένα live των VaniLa Swing!

Oι VaniLa Swing είναι :
ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ΦΩΝΗ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ)
ΑΝΤΡΕ ΝΙΚΑΚΗΣ  (ΜΠΑΣΟ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ (TYMΠΑΝΑ)

https://www.youtube.com/watch? v=Np84-t2cMcY    (Αγωνία feat ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ)

https://www.youtube.com/watch? v=6JNZwaC2fWc   (TAKE ONE STEP AHEAD ,original song by VANILA SWING)

Kifisia Run - Copyright © 2018-2020 
gili-design